02.10.2024

Sista chansen att söka bidragsstöd inom Omstarten

Orientering
Nu är sista chansen för föreningar att söka bidragsstöd inom Omstarten. Ansökan stänger den 25 oktober 2024 sedan återkommer inte detta stöd igen.

Coronapandemin tvingade många föreningar att sätta delar av verksamheten på paus. Omstarten är ett återstartsstöd till föreningarna. Det gör att föreningen får en möjlighet att försöka komma tillbaka till en bra verksamhet.

Omstarten är en möjlighet för orienteringsföreningar att få ett ekonomiskt stöd för att komma tillbaka efter de restriktioner och begränsningar av verksamheten som blev resultatet av coronapandemin. Fokus på återstartsstödet ligger på att behålla och få tillbaka, framför allt barn och unga upp till och med 25 år. Det finns tre paketerade stöd och ett mer öppet stöd att söka.

  1. Hitta tillbaka
  2. Prova på-aktiviteter
  3. Sociala aktiviteter
  4. Öppet stöd

 Är du osäker på hur man söker stöd kan du se vårt webbinarie där vi gick igenom alla delar. Du ser det här.

Läs mer om omstartsstödet här.  

Passa på att skicka in er ansökan så fort som möjligt. Ansökan stänger den 25 oktober 2024 sedan återkommer inte detta stöd igen. 

RELATERADE NYHETER

Viktor Svensk tar steget in i A-landslaget efter en stark säsong 2024. Här springer han ensam i täten på världscupstafetten i Finland.
Starkt svenskt landslag uttaget inför 2025
27052023 Sprint SM Final 2023 05 27 Hugomattsson 66
Växjö – värdstad för Sprint-SM 2025!
Sverige tar hem världscupens nationstävling efter seger i båda stafetterna på världscupavslutningen.
Suverän svensk världscupavslutning
Fler nyheter