Vilken är er favoritsoppa?
16.10.2024

Månadens Soppa: En ny satsning för gemenskap och smakupplevelser

Svensk Orientering
Hösten är här med kyliga vindar och vad passar då bättre än en värmande soppa efter ett svettigt träningspass eller en lång tävlingsdag? Svensk Orientering lanserar nu "Månadens Soppa” där vi vill hylla den fina traditionen att samlas kring en soppa i klubbstugan efter träningen. Vilken soppa lagar ni i er förening? Nu har ni chansen att dela era favoritrecept med hela orienterings-Sverige!

Att äta soppa tillsammans är mer än bara ett sätt att fylla på med energi – det skapar en känsla av gemenskap, där både stora och små prestationer kan diskuteras över en värmande måltid. Med satsningen "Månadens Soppa" vill vi lyfta fram just detta och sprida inspiration till andra föreningar runtom i landet.

Så här går det till
Varje månad utser vi en ”Månadens Soppa”, som vi publicerar på Orientering.se, i sociala medier och i tidningen Orienteraren. Recepten kommer dessutom att samlas i en receptsamling som vi skapar under året. 

Vill ni vara med och bidra? Skicka in ett sopprecept ni brukar laga och berätta kort om er förening och er tradition kring soppa efter träning. Mejla bidraget till: jenny.sunding@fuzepr.se.

Låt oss tillsammans skapa ännu fler fina orienteringsminnen – och smaker!

RELATERADE NYHETER

240717 Martinregborn VM2024 Tildaandersson
Evenemangssäljare till Svensk Orientering
DSC06036
Dags att anmäla dig till Junior- och seniortränarutbildning modul B
Micke
Ny evenemangschef för Svensk Orientering
Fler nyheter