15.10.2024

Evenemangssäljare till Svensk Orientering

Svensk Orientering
Är du en stjärna på försäljning och har ett hjärta som slår för idrott? Nu har du chansen att kombinera dessa två passioner och bli en del av Svensk Orienterings fortsatta framgång. Vi söker en säljare som vill arbeta med några av Sveriges största idrottsevenemang, såsom O-Ringen och VM, och bidra till att föra sporten framåt. Om du gillar att se möjligheter, bygga relationer och följa kartan mot uppsatta mål, kan det här vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Som säljare kommer du att ha en central roll i försäljningsarbetet kring våra evenemang. Du kommer att skapa, vårda och utveckla relationer med både nya och befintliga partners. På samma sätt som en orienterare läser av terrängen, ser du hur våra evenemang kan paketeras och erbjudas på ett sätt som lockar både nationella och internationella partners. Tillsammans med säljteamet arbetar du för att säkerställa att vi når våra försäljningsmål och bidrar till att stärka Svensk Orientering.

Vem är du?
Vi tror att du är van vid att arbeta med försäljning och har gärna erfarenhet från idrottsvärlden eller eventbranschen. Likt en orienterare har du förmågan att hitta rätt väg framåt, även när utmaningar dyker upp. Du är relationsdriven, tycker om att arbeta självständigt och har ett stort intresse för sport och evenemang. Din förmåga att vara strukturerad och hålla fokus på målet hjälper dig att nå resultat.

Vad vi erbjuder:
Hos oss får du en unik chans att vara med och driva försäljningen för några av Sveriges mest prestigefyllda orienteringstävlingar. Tänk dig att vara en del av framgångarna kring O-Ringen, där 20 000 deltagare varje år skapar 80 000 starter, eller att få bidra till att stärka vår närvaro på internationella tävlingar som VM och Världscupen. Eller varför inte vara med och lyfta vår nystartade Stafettliga till nya höjder?! Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö, där du får stora möjligheter att påverka och utveckla både din roll och vår försäljning.

Om Svensk Orientering
Med över 80 000 medlemmar är Svensk Orientering ett av Sveriges större idrottsförbund. Våra landslag presterar på toppnivå internationellt, och sporten har blivit alltmer populär även på TV. I år slog vi tittarrekord på SVT, och vår växande exponering ger oss starka möjligheter att knyta till oss nya partners. Du blir en del av ett starkt team som arbetar tillsammans och där våra kärnvärden; nyfikenhet, mod och stolthet guidar oss rätt i vår vardag. 

Svensk Orientering Events är ett helägt dotterbolag till Svenska Orienteringsförbundet och tillsammans är vi Svensk Orientering. Events ansvarar för att arrangera och utveckla orienteringens större tävlingar och evenemang som O-Ringen, Världscupen, EM och VM.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Det är ett heltidsjobb med tillträde så snart som möjligt. Fast lön med individuell lönesättning tillämpas. Resor och övernattningar inom Sverige kommer att förekomma. Placeringen är flexibel och kan vara i Göteborg, Stockholm eller Mellansverige.

Så söker du tjänsten:
Vi vill ha din ansökan med personligt brev och cv skickat till Susanne Maarup som är förbundschef på Svenska Orienteringsförbundet och tf VD Svensk Orientering Events. Du når henne på: susanne.maarup@orientering.se

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 18 november.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

RELATERADE NYHETER

Vilken är er favoritsoppa?
Månadens Soppa: En ny satsning för gemenskap och smakupplevelser
DSC06036
Dags att anmäla dig till Junior- och seniortränarutbildning modul B
Micke
Ny evenemangschef för Svensk Orientering
Fler nyheter